Suni Petekler kullanılarak yapılır. Bal karakovan balına göre daha sert peteklerde ve akıcıdır. Karakovan balı genellikle üretiltiği şekliyle tüketilir. Süzme işlemi diğer ballara nazaran daha zordur. Karakovan balı yoğun ve akıcı olmayan bir yapıya sahiptir.
-Karakovan Balı Faydaları Nelerdir?
- Yetiştirildiği bölgelerde “ilaçlık bal” olarak da tabir edilen karakovan balı antiseptik özelliği ile her türlü mikrobu yok edici özelliğe sahiptir. Bağışıklık sistemini güçlendirir. Yüksek antioksidan seviyesi ile kansere, kalp ve damar hastalıklarına karşı koruma sağlar
-Karakovan balı ne kadar yenmeli?
-Balı günlük beslenmeme nasıl ilave edilebilirim? Balın sağlık üzerine etkilerinden bahsedebilmek için yetişkinlerin günlük 3-5 yemek kaşığı ya da 6-10 tatlı kaşığı bal tüketmeleri gereklidir. Bu miktar yaklaşık olarak 50-80 gr.'a denk gelmektedir. Çocukların ise kilo başına ortalama 1 gr. bal tüketmesi uygundur.
Tarafınıza ulaşan ürünlerimiz vakumlu ve Ambalajlı şekilde ulaşmaktadır. Ambalajsız ürünler iade alınmamaktadır. İade esnasında size gönderilen fatura çıktısını da eklemeniz gerekmektedir.