-İşlenmemiş petek bal, antimikrobiyal ve antibakteriyel özelliktedir. Bu enzimler, genelde filtreleme esnasında yok edilir. Petek bal, işlenmiş bala göre daha fazla antioksidan içerir. Antioksidanlar, sağlığı geliştiren, iltihaplanmayı azaltan ve vücudunuzu hastalıklara karşı koruyan faydalı bitki bileşikleridir
-PETEK BALI TÜKETİRKEN PETEK HALİNDE PASTA DİLİMİ ŞEKLİNDE KESİLEREK TÜKETİLESİ ÖNERİLİR. GÜNLÜK KAHVALTILIK İHTİYACI KADAR ALDIKTAN SONRA PETEK BALI DİK BİR ŞEKİLDE MUTFAĞINIZIN HERHANGİ BİR YERİNDE MUHAFAZA EDİNİZ. KESİNLİKLE DOLABA KOYMAYINIZ.. PARÇALARA BÖLÜP KESİNLİKLE SAKLAMA KABINA KOYMAYINIZ. SAKLAMA KABINA KOYULAN PETEK BAL ZAMANLA ALTA DOĞRU SÜZÜLÜR VE ÜSTE SADECE PETEĞİ KALIR. GÖRÜNTÜ OLARAKTA HOŞ OLMAZ TÜKETİRKENDE AĞIZA MUM KALINTILARI GELİR
Tarafınıza ulaşan ürünlerimiz vakumlu ve Ambalajlı şekilde ulaşmaktadır. Ambalajsız ürünler iade alınmamaktadır. İade esnasında size gönderilen fatura çıktısını da eklemeniz gerekmektedir.